miercuri, 29 iulie 2009

Sufar de sinceritate

Postez acum pentru voi, toti cei care mi-ati citit blogul. Abia astazi am descoperit comentariile voastre ( recunosc, nu ma prea pricep si cred ca ceva le impiedica sa apara inainte ca eu sa le dau un accept). Azi le-am vazut, le-am dat accept tuturor inainte sa le citesc, dupa care le-am citit direct de pe blog...Unele chiar m-au emotionat...pe altele le-am citit cu gura pana la urechi si mi-au dat curaj...Aveam senzatia ca nimeni nu citeste postarile mele si de aceea nici nu prea am mai scris in ultima vreme, desi as fi avut ce...Va multumesc mult si am sa va raspund acum la comentarii. Niciodata nu e prea tarziu, nu? Va pup!

cu drag,

Anca

6 comentarii:

  1. Esti atat de dragalasa,dar atat de trista,ai o tristete pe care incerci sa o ascunzi mai bine decat ai putea crede,dar din pacate ptr.tine ochii nu-i poti ascunde niciodata,ptr.ca doar acolo se vede tristetea unui om cu adevarat.Esti atat de simpla,si atat de naturala,dar uneori nu esti tu,si atunci se vede cel mai bine.In viata e bine sa fi tu,asa cum esi cu defectele si calitatile tale,ptr ca atunci vei fi frumoasa cu adevarat

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar as incerca o glumam, dar nu stiu cat e buna e. Blogul tau are mai multi cititori decat gsp tv, telespectori =))))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)nu mai nici cel mai mic motiv sa fiu trista, dar ca orice om, mai am si eu momente de melancolie....ma bucur de tot ce am si imi place viata asa cum e ea....

    RăspundețiȘtergere
  4. In seara asta am reusit sa-mi amintesc cu drag de o fetita frumusica foc "de la etajul 2":)..si inevitabil de un hamster!!Marius?!..dupa numele unui celebru "jucator de ping-pong"..O fetita pe care acum multi ani o gaseai pe scara blocului..asistant la concerte organizate in aceeasi locatie..si cu un "public fidel"...vremuri si iar vremuri..de mult apuse..dar care si-au lasat amprenta intr-un bloc al unui cartier sucevean."Vedetele" spectacolului au acum alt drum un viata..dar numai una si-a croit un drum in fata reflectoarelor..noi restul..in alte domenii..eu in spatele unui birou managerial..andreea la catedra de romana a unui liceu..vanda in spatele hartiilor..s-a dezbinat "Andre":)))..acum avand alte responsabilitati..mult mai mature si "familiare"..Te felicit pentru tot ce ai reusit sa faci!
    Te pup

    Simona

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti multumesc mult! M-ai facut sa zambesc...Poate facem asa, o mica reuniune de scara, cand ajung la Suceava...mi-e dor de voi!

    RăspundețiȘtergere