vineri, 31 iulie 2009

Totul se transforma...

Daca va numarati printre acele persoane care merg la meci pe stadioane si cumpara seminte neambalate de la vanzatorii de ocazie,va recomand sa nu cititi mai departe... daca nu, cititi cu atentie si trageti concluziile: Seara fierbinte de iulie in Bucurestiul-cuptor...Imbulzeala, claxoane, prea multi decibeli, rosu, albastru si...kilt-uri colorate (se spune ca fara underwear :)...Steaua - Motherwell, turul3 preliminar al Europa Ligue...scotieni veseli intr-un colt, stadion arhiplin, autogol, gol marca Nicoliţă, penalty ratat, Stancu : gol!!!,bara, cativa stropi rataciti de ploaie, fluier final, din nou imbulzeala. Pana aici, nimic neobisnuit. Insa, la cateva minute bune dupa finalul partidei, in incercarea de a evita aglomeratia, stand lininistita pe locul de 15 lei de la tribuna a II a, am vazut cum scot romanii, la propriu, bani din piatra seaca...Un pusti ars bine de soare, strangea cu spor intr-o punga "de-un leu" seminte din pungile incepute si neterminate... O afacere cat se poate de profitabila as spune, tinand cont ca in cateva minute a avut nevoie de înca o punga...si inca o punga...Mi s-a parut amuzant...Nimic nu se pierde, totul se transforma...un mod dragalas de a recicla resturile abandonate printre scaune de plastic de o parte din cei peste 21.000 de spectatori.

15 comentarii:

  1. M-am convins, chiar scrii bine... :-) bravo! Da ce cautai la trib a doua? De masa presei ai auzit? :-))

    RăspundețiȘtergere
  2. fiecare cum poate:)
    oricum fain meciu' stelei:*

    RăspundețiȘtergere
  3. eu zic ca nici nu se compara atmosfera din tribune cu cea de la masa presei....:) in tribuna oficiala e ca si cum ai merge in excursie si ai sta pe scaunul de langa profesor

    RăspundețiȘtergere
  4. hmmm...ți cu steaua...good choice !
    ps
    intra pe site-ul amung us,descarca codul de acolo si plaseaza-l pe blog. asa vei vedea mereu cati vizitatori ai si de unde. chiar daca nu comenteaza toti,multi iti viziteaza blogul...pt ca esti prea frumoasa. ei cauta anca rusu pe gagal ,vorba lu` vanghelie,pt a afla detalii despre tine (cazul meu) si observa ca ai blog. isn`t that wonderfull ?

    RăspundețiȘtergere
  5. PS. Tin cu Cetatea Suceava, in general (din patriotism si compasiune)....dar la meciul asta, evident i-am sustinut pe romani :)

    RăspundețiȘtergere
  6. :D
    Ei da...daca esti frumoasa iti permiti sa fii fan Cetatea Suceava. Poate asa atragi si investitori dornici sa-ti intre in gratii. Cat despre comparatia cu locul de langa profesor eu fiind in postura ultimului :-"

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai si accentul de suceveanca unde e? De ce nu-l simt la stiri? :-) (aoleu, m-am dat de gol ca ma uit la gsptv, imi iau amenda... :-) ..)

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos ca tii cu echipa din zona in care te-ai nascut. Si eu am tinut cand eram mai mic cu echipa mea din oras Corvinul 1921 Hunedoara, pacat de istoria si de valorile echipei. Sincer imi plac mult moldovenii si daca ar fi dupa mine acuma m-as muta in acea zona de tara. Esti frumoasa si esti o dovada vie ca moldovencele sunt cele mai frumoase femei din tara. Ai si accentul lor? In rest esti bine?

    RăspundețiȘtergere
  9. Accentul s-a cam pierdut (in vorbirea libera ma refer, ca la tv oricum nu poate fi vorba de asa ceva)...dupa 6 ani de televiziune...Dar cand sunt cu prietenii si ma simt foarte in largul meu, imi mai scapa cate un cuvant dragutz...:)

    RăspundețiȘtergere
  10. hehe, ce dragutz trebuie sa sune.... :-) ce faina erai cu suvitze, in poza cu fluturele ala... e demult?

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum un an si ceva cred....:)dar sincer am ajuns in faza in care pledez pentru un look cat mai natural...

    RăspundețiȘtergere
  12. Am observat, ca te urmaresc... :-) Da emisiunea?

    RăspundețiȘtergere
  13. Sincer iti recomand sa mergi la meciuri(cand mai ai ocazia) la una din cele 2 peluze,Nord sau Sud(eu merg la Peluza Nord de la 14 ani,adica de prin 200),acolo se traieste meciul la intensitate maxima + ca privelistea nu este deloc rea,in comparatie cu alte stadioane.Sincer niciodata nu mi-a placut la T2 sau la T1,si de cate ori am fost acolo am plecat cu un gust amar,efectiv e oribil sa stai printre toti spargatorii de seminte care in loc sa incurajeze echipa stau si molfaie seminte,ca la finalul meciului sa inoti efectiv in coji de seminte pana la iesirea din stadion,nu mai vorbesc de acele goarne SINISTRE,simti la un moment dat ca timpanul o ia la fuga cand auzi sunetul ala oribil + ca toti pro-becalistii s-au adunat la T1 & T2,ai vazut si tu probabil reactiile lor atunci cand noi scandam anti-gibon....pardon,patronului :)

    Deci,te astept pe 30 august in Peluza Nord la Steaua-dinamo,sa vezi cum e sa traiesti "Unicul derby" la intensitate maxima :)

    RăspundețiȘtergere