luni, 10 august 2009

Tânără, cuminte, zâmbitoare, caut vicii

Sună a anuţ de mica publicitate, matrimoniale mai exact... Sună aşa, însă mi-e greu să-l încadrez. Sună şi foarte ciudat în acelaşi timp, realizez... Ce om normal şi-ar dori să aibă vicii? Poate nu şi le doreşte pentru că le are deja... la asta nu v-aţi gândit! Se spune totuşi că suma viciilor e constantă. Se poate să nu le fi descoperit până la vârsta asta? Sau poate viciile mele sunt inofensive... dar atunci nu s-ar mai chema vicii... e multă filosofie la mijloc... "Nu fumez, nu beau alcool sau cafea, nu-mi plac femeile", e replica mea preferată... ca o glumă proastă din ciclul "ce-mi plac glumele mele! ". Nu mă deranjează în mod deosebit chestia asta, dar sunt privită ca o ciudăţenie de fiecare dată când ies cu prietenii... Vineri seară, problemuţa cu pricina a atins cote maxime. Am comandat la bar un pahar cu lapte şi miere...şi un pai (dacă se poate). Prietenii mei aveau bere şi Mării Însângerate (în amintirea domnului Pruteanu)... şi am auzit eu că laptele şi berea nu fac casă bună împreună...

8 comentarii:

  1. Pai cum sa bei lapte cu miere, Ancutzo? Nu esti tu destul? :-))

    RăspundețiȘtergere
  2. sa-ti placa femeile nu-i un viciu, important este sa nu-ti placa femeile altora si in general laptele nu face casa buna cu nici un alt lichid...te pune in situații...explozive ;) . cat despre fraza cu Mării Însângerate, moldovenii sunt mai rai ca noi:
    Cum se numeste pe moldoveneste lovitura de colt la fotbal? Palitura de ungher
    Cum se numeste pe moldoveneste lovitura de pedeapsa? Palitura de osânda
    Cum se numeste pe moldoveneste filmul "Salvati de clopotel"? Izbaviti de talanguta

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) as putea folosi traducerea moldoveneasca la stiri, ca intalnesc des termenii astia si m-am cam plictisit de ei...si cred ca o sa-mi creasca si audientza :))

    RăspundețiȘtergere
  4. n-am intalnit inca femeia perfecta, iar de barbati... hm, nici nu se pune problema. viciile sunt parte din fiecare din noi.. apar involuntar, le constientizam mai devreme sau mai tarziu, in functie de criterii ce tin de personalitatea fiecaruia. nu ne definesc, dar ne contureaza. ar trebui categorisite astfel doar de noi, conform propriilor princiipilor, dar de obicei sfarsim prin a ne conforma cu un set de standarde generale, gestionate de majoritate, de "normalitate" ( asta apropo de bautura, tigari si femei ).

    "in the end", s-ar putea sa conteze mai mult se ne concentram timpul si atentia pe ceea ce ne defineste, pe acele elemente ce ne provoaca emotii, pasiune, dorinta, satisfactie.

    RăspundețiȘtergere
  5. poti incerca berea dar desigur fara lapte ca cica s-a descoperit ca ajuta sistemul osos la femei cel putin asa zic cercetatorii spanioli si oricum e 95% apa

    RăspundețiȘtergere
  6. cel mai mare viciu, daca imi permiti sa afirm, este singuratatea, de orice natura ar fi ea. Sunt multe personaje, de toate categoriile sociale, care sunt singure, cu toate ca familia si prietenii sunt fara numar.
    Sper sa nu ajungi sa te deprinzi cu un astfel de viciu...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu se intelege prea exact ceea ce cauti tu, dar in orice caz e foarte interesant anuntul tau. Parca ai cere o harta spre "autostrada inspre sud". Ma indoiesc ca vrei sa "inveti" sa bei alcool/fumezi. Pentru asta nu e nevoie de profesori, mai ales cand ai prieteni care stau cu berea in fata in timp ce tu bei lapte. Desi si fara ei, e foarte usor doar sa pui mana pe o sticla, si sa te imbarbatezi innainte sa tragi primul fum in piept, pentru ca ala doare cel mai tare. Deci, excluzand ideeile astea simple, banuiesc ca tu cauti la fel cum multi cu vieti monotone cauta, fenomenul de "hell-icious fun"... adica spontaneitate in fiecare clipa... mai ales cand te trezesti sa spui unui politist care te priveste cu o mutra pierduta, confuza si talamba ca tu te botezi, chiar daca el te ridica fix din fantana arteziana a orasului. Bine, astea sunt deja evenimente duse putin la extreme de cantitatea mica de sange din alcool :)) dar fac povesti faine de dat palme peste frunte a doua zi. Follow me, and I'll show you how to really get lost :))))

    RăspundețiȘtergere