vineri, 14 august 2009

Te voi iu-bi me-reu!!

O cunosc de cand era inca in planuri...am asistat la nasterea ei si am ajuns sa o iubesc neconditionat. E inca foarte tanara si mai are multe de invatat, dar stiu ca va veni si ziua in care Cetatea va lupta in Liga I. Deocamdata e in Liga a II a. Maine vine in capitala si lupta intr-o partida televizata impotriva echipei a doua de la Steaua. Pentru ca nu pot fi alaturi de ea acolo, in tribuna, unde e locul oricarui fan adevarat, ii dedic acest post cu o mica parte dintre lozincile Cavalerilor Nordului, galeria formatiei sucevene. (Ca sa va distrati putin, am sa va spun un secret: la inceput, in 2004, cand s-a infiintat echipa, numele galeriei era "Taurii Inspaimantatori". Nu ca as fi avut fitze sau ceva, dar simplul gand ca as putea fi o "vaca inspaimantatoare" daca incurajez echipa, m-a facut atunci sa fiu ceva mai rezervata. Titlul de "dominita a Nordului" in schimb, chiar ma incanta).

"Alb-albastri am fost/ Alb-albastri vom fi/ Pana vom muri /Hai Cetatea!"

" Aici e Bucovina/ Aici e tara noastra /Si daca nu stiti acuma ati aflat/ O singura iubire/ Cea alb-albastra/ O respectam cu adevarat"

"Am fost si o sa fim mereu fani adevarati, iubiti si respectati, Cetatea pentru noi!"

10 comentarii:

  1. eu zic doar "pe ei, pe ei, pe mamaaaa looor!!!" :)
    Fortza CETATEA!!
    Suceava poweer!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu m-au dezamagit sucevenii!!! Bravo! Cu Plesan si Tininho in teren...1 la 1 e super scor! Bravo baieti!

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.gsp.ro/gsp-special/media/23-de-ani-de-viata-6-de-televiziune-afla-totul-despre-anca-rusu-prezentatoarea-stirilor-gsp-tv-151164.html

    nu mai fi modesta, baga link-ul asta pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru ca ne-ati smuls victoria pe final,am fost prezent in mini-tribuna din Ghencea,pacat de modul in care am abordat finalul de meci,dar asta este,am gresit si ne-ati egalat.Multa bafta in continuare si un sezon in care sa stati departe de zona retrogradarii. :)

    SUNTEM NOI/STEAUA SUNTEM NOI!

    RăspundețiȘtergere
  6. mai aveti ceva pana sa ajungeti ca alb albastrii veritabili....

    RăspundețiȘtergere
  7. forta steaua. RESPECT Anca Rusu ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. esti ft frumoasa deci mam indragostit de tine. esti prea frumoasa

    RăspundețiȘtergere