sâmbătă, 31 octombrie 2009

Eu cu cine votez?

Daca sunteti in cautarea unui cetatean model, opriti cautarile! Eu sunt acela! Platesc cu placere taxe, impozite si mai ales amenzile de la Politia Rutiera. Nici gand sa apelez la tertipuri de pisi ca sa treaca nenea politistul cu vederea. Am gresit? Sanctioneaza-ma, sa ma invat minte!

Pe langa toate astea, am inceput sa mananc eugenii si ciocolata cu rom, cum ne-a rugat Base, sa scoatem tara din criza. Eu chiar ma straduiesc, dar nu prea da rezultate... Se vede treaba ca nu ma prea pricep la economie. Nici cu politica nu am nimic in comun. Imi fac insa cu o constiinciozitate iesita din comun datoria de alegator. Nu am ratat nici un tur de scrutin de cand am obtinut dreptul de a aplica stampila... Pana acum. De data asta nu mai stampilez nimic! Mi-am pus de cateva ori intrebarea cetateanului turmentat si am ajuns la concluzia...ca n-am ajuns la nici o concluzie!

Astazi pentru prima data mi-a facut cu ochiul un panou electoral. Nu... nu era Base, care face cu ochiul fara intentie, ci Sorin Oprescu, candidat la care am gasit o calitate, dom'le! Nu e suficienta sa ma convinga sa merg la vot, dar simpatica pentru un personaj atat "de plastic" ca dom' doctor... E microbist, dragii mei! Si tine cu nationala lui Razvan... Si e atat de inflacarat incat a trecut cu vederea si peste umilinta cu Serbia si peste golul incasat de la feroezi si in loc sa-si puna sloganul, pe toate panourile electorale a scris "Hai Romania!".

Jos palaria, domnu' Oprescu! Ti-am pregatit un loc la noi in galerie!

4 comentarii:

  1. Ai talent, don'soara ;-)
    Incep sa te admir mai mult pentru cum gandesti decat pt cum arati, ceea ce e o calitate rara in ziua de azi.

    Keep up the good work ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Deja am gasit doua lucruri pe care le avem in comun. Pasiunea pentru jurnalism si respectul pentru Razvan Lucescu.
    http://claudiabalan.blogspot.com/search?updated-max=2009-10-18T10%3A47%3A00-07%3A00&max-results=7

    RăspundețiȘtergere
  3. Important nu e cu cine votam noi
    Ci cand ne voteaza ei.

    In acel moment, reciprocitatea pe care o regasim astazi va inceta a fi doar un meci de tenis cu peretele.

    RăspundețiȘtergere
  4. idem. Fac ce face Elodia! Nu merg la vot! vezi ce o sa fac la alegeri: http://bloguluotrava.blogspot.com/2009/11/fac-ce-face-elodia-nu-merg-la-vot.html

    RăspundețiȘtergere