marți, 24 noiembrie 2009

Lifting

Intr-un micut laborator secret, situat undeva, intr-un cartier mai retras al Bucurestiului, un tip a carui identitate o vom proteja din motive obiective, isi testeaza noile descoperiri utilizand un cobai oarecare. Cobaiul se supune cu stoicism, sacrificandu-se in numele stiintei, si asteapta cu infrigurare rezultatul. Maestrul, a carui identitate nu o vom dezvalui, asa cum am promis, lucreaza neincetat in micutul laborator secret, ascuns de ochii curiosilor asa cum Dexter se ascunde de Dee Dee. Dupa ore de cercetari si experimente, rezultatul pare sa fie unul promitator. Cobaiul, care din pura conincidenta se intampla sa fie tocmai micuta moldoveanca, a scapat cu viata desi usor sifonat. Imaginea de mai sus este expresia muncii unui artist ascuns dupa ochelari in fata laptop-ului, care mi-a oferit cel mai reusit lifting pe care as fi putut sa mi-l fac vreodata. Multumesc, maestre! :)

13 comentarii:

  1. Poate te interesează:

    http://www.azi.ro/index.php?data=23.11.2009&rubrica=Prima_pagina&citeste=5

    RăspundețiȘtergere
  2. in primul rand
    ma dor foarte tare ochii:)
    omu'artist e cu hipnoza si cu mesajul subliminal in fapt,
    sunt convins ca undeva in fundal e scris IUBITI MOLDOVENCELE!astfel incat creierul sa citeasca si ochiul sa nu identifice

    in al doilea rand
    la cati fani ai
    sunt convins ca te vor gasi senzationala
    si-asa,desi pari desprinsa dintr-o macheta la ,,frumusete pe muchie de cutit''

    in al treilea rand
    nu pot sa nu remarc
    ranjetul larg si prietenos:)
    lipseste doar un bling!-stralucirea din canin.


    oricum...wild!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) merci...ce ciudate sunt culorile fotografiei..nu stiu de unde au piratat-o :))

    RăspundețiȘtergere
  4. ce m-am speriat !! cand intri pe blogul tau, primul lucru ce-ti sare in ochi este poza. zau...m-am speriat groaznic...

    RăspundețiȘtergere
  5. Anca,

    Poza nu este piratată, ci "împrumutată" de pe acest blog (cu «permisiunea» ta, evident :p). Şi nu doar poza cu tine are culori ciudate, ci toate celelalte, pentru că aşa "se vede" pe net. Pe hârtie, însă, culorile sunt cele naturale (sau cum vrei tu să spui). Dacă doreşti, pot să îţi aduc un exemplar, numai să îmi spui unde (eu pot cu precădere vinerea şi sâmbăta).

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru premiul Fanatik. Il meriti. Sa-ti pastrezi naturaletea! E prima data cand intru pe blogul tau, dar cand am vazut discursul de la gala puteam sa jur ca esti moldoveanca. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. esti un om deosebit...te-am vazut la premiile Fatnatik unde ai si castigat un premiu pe care-l meriti..bravo tie...felicitari!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitări pentru premiu! Dacă e să ne vedem şi să îţi dau ziarul cu pricina, îmi dai şi mie un autograf? (întrebarea nu este la mişto)

    RăspundețiȘtergere
  9. pt Someone: Da, sunt chiar foarte bine! :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Viorel(garvey-cut@yahoo.com)26 noiembrie 2009 la 06:00

    oare conteaza daca esti moldoveanca....?!!..nu cred...conteaza ce fel de om esti...in afara de faptul ca esti frumoasa (lucru pe care-l stii)...esti si un om deosebit (cum am spus mai sus)...o sa zici si cateva lucruri despre gala?

    RăspundețiȘtergere
  11. aqm stim de ce lucreaza intr-un laborator secret
    :D

    RăspundețiȘtergere