luni, 30 noiembrie 2009

Pizza girl

Micuta bucovineAnca a inceput saptamana cu o fapta buna: una bucata pizza aburinda livrata cu promptitudine pentru una bucata coleg infometat din tura de dimineata. Nimic special... Aveti dreptate! Pana aici nu am facut nimic altceva decat sa ocolesc esentialul (se cheama introducere, dar pentru ca mi se pare un cuvant prea banal...o sa-i zic preludiu).

Sa gustam acum din miezul problemei! Drumul, de la cele mai nebanuite locuri in care isi parcheaza de obicei odiosul bolid, la redactie, e lung... Pentru ca nu-i combinata la cartela, bucovineAnca a intrat cu pizza aburinda intr-un magazin de telefonie. Un tanar atletic, cu un zambet aninat in coltul gurii, o intampina cu voiciunea specifica unui angajat model, educat sa lucreze cu publicul. "Ati comandat pizza. Asa-i?" "Nu! Cred ca e o greseala..." " Ce greseala, dom'le? N-am venit degeaba pana aici..." " De fapt, am comandat pizza... Dar pizza noastra a ajuns de mult timp. Am si mancat-o, pot sa-ti arat cutia daca vrei..." " De fapt, nu vreau decat sa-mi reincarc cartela..." " Ma gandeam eu ca o fata ca tine nu livreaza pizza! As fi comandat destul de des, sa stii!"

Se aude ca monstruletul numit Criza Economica e abia la pubertate. Cand se face mare, micuta bucovineAnca sa va gandi serios si la second part time job!

2 comentarii:

  1. Pai e frumos sa ii tragi asa o sperietura saracului om? Cine stie ce s-a gandit, el care era pus acolo sa te ajute, ce ape l-au trecut... :P Stii ca la nivel subconstient ce ai facut tu, aceasta mica glumita, este un mod de flirtare? Ceva, care chiar daca nevinovat, a avut rolul de a te scoate din cotidian? :P Ai o fire ludica, trebuie sa recunosc! De curiozitate, fara legatura cu ce am scris mai sus, ce pizza era, cu ce? Brusc, mi-a venit o pofta puternica de a comanda :D

    RăspundețiȘtergere
  2. comand si io una daca te bagi;))

    RăspundețiȘtergere