luni, 7 decembrie 2009

Intrebare cu raspuns inclus

Micuta bucovineanca iubeste politica asa cum Geona il iubeste pe Basescu. Insa, cum nici cele doua personaje nu le sunt indiferente unul altuia, nici moldovencei nu-i este indiferenta soarta tarii. Vrea sa fie si ea, pentru 2 minute, un analist de duzina, rasarit ca procentajele dupa alergeri, si sa va dea raspunsul la intrebarea "De ce nu a iesit Geoana presedinte?". Asta in cazul in care inca va mai macina. "E foarte simplu", spune micuta moldoveanca, afisand un aer superior si nonsalant, "nu-l are pe "Escu"!



P.S. Analista de duzina mi-a mai spus sa precizez faptul ca "Escu" e mai mult decat pare, mai mult decat un sufix amarat...

10 comentarii:

  1. asa e!cum sa strice un sir asa lung....superba poza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ramane intrebarea ... de ce n-a iesit Antonescu presedinte?
    Poate ca desi numele lui este sufixat de "escu", el nu este un "Escu" ... sau cel putin nu pare a fi unul

    RăspundețiȘtergere
  3. Antonescu are "escu" dar deocamdata e cu "e" mic...cand "escu"-l lui va fi cu "e" mare, cred ca se poate lua la tranta si cu Base :))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Cand "escu"-l lui Crin se va scrie cu "e" mare , el va fi pierdut deja batalia cu Base ...
    Oricum tranta e jocul favorit al lui Base... As prefera un duel in spada intre ei ... Traienel n-ar avea nicio sansa ... doar e un duel pentru cavaleri

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate, Crin a fost dintotdeauna si va ramane pentru totdeauna Antoniciu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Tie nu iti place politica, ce iti veni sa scrii despre ea? As fi gata sa pun pariu ca nici nu ai fost la vot! Nebunia din zilele acestea se pare ca a cuprins toata Romania. Haide sa vorbim mai bine despre Mos Nicolae, care tocmai a trecut, si despre apropierea Craciunului, cea mai frumoasa sarbatoare din an. Ce ai vrea sa iti aduca Mosul, Ancuta? Lasand la o parte sanatatea si fericirea, care sunt lucruri pe care toata lumea le vrea, ce ti-ai dori, material sau imaterial? Eu, cel putin, despre asta as vrea sa citesc la tine pe blog, despre cum traieste Bucurestiul perioada aceasta, daca e impodobit sau nu, despre intamplari aparte din aceste zile, ce colinde si piese de Craciun iti plac, cu ce imagine (vizuala, auditiva sau olfactiva) asociezi Craciunul?

    Semnat: Un Ren cu nasul inghetat

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevarat e ca desi multi dintre noi suntem apolitici si nu avem nici o treaba cu politica, totusi nu putem sa nu acordam importanta acestor evenimente.
    E ca un meci de fotbal al nationalei, de baraj sa zicem, care atrage si pe cei mai infocati anti-microbisti. Si ei isi dau cu parerea si comenteaza.
    Recunosc ca si eu am scris un blog despre rezultatul alegerilor desi nu vreau sa ma apropii deloc de aceste controverse si mai ales de politica ...
    http://cuciu.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Antonescu are si un nume de lider. Asa, ca de maresal, as zice.

    Geoana trage la geana pe geana, la somn.

    Basescu trage la alte gaze. Si alea nu sunt ale rusilor.

    Eu intreb altceva. Pe bune acum, cand vin alegerile alea adevarate cu candidati adevarati? Am inteles gluma.

    RăspundețiȘtergere
  9. deci ne-am linistit: nu vom ajunge vreodata intr-o confruntare electorala pentru presedintie nici tu, nici eu nu suntem "esc"i :)

    RăspundețiȘtergere
  10. :))) la asta ma gandeam si eu,de fapt, a fost o gluma foarte vehiculata . avea sanse mult mai mari daca il chema Geoan-escu :))
    stii cum pui dopul la o sampanie abia desfacuta?
    intreaba-l pe Geoana !

    RăspundețiȘtergere