joi, 7 ianuarie 2010

Umbra

Alţii spun că sunt curajoasă, mie însă mi-a fost teamă de Umbra mea pentru o zi. Evident, mi-am dat seama că nu aveam motive... Ca orice umbră, şi Umbra mea pentru o zi s-a dovedit a fi discretă (deşi nu m-a scăpat din ochi o clipă!). Umbrele obişnuite nu au ochi, au doar contur. Poate de asta le ignorăm de cele mai multe ori... Umbra mea pentru o zi a avut şi ochi şi obiectiv (am zâmbit şi m-a fotografiat) şi gură (m-a întrebat şi i-am răspuns, i-am gătit şi a mâncat) şi multă răbdare, de data asta ca mai toate umbrele... Cele obişnuite sunt însă linguşitoare şi lipsite de personalitate: întotdeauna redau fidel forma conturului tău, dar fără să le intereseze conţinutul, şi mai sunt şi ironice pe deasupra, caricaturizându-ţi trupul, care devine mai lung sau mai lat pe asfalt, iarbă sau nisip.

Umbra mea pentru o zi are şi un nume - Radu, şi un job, interesant aş zice, petrece câte o zi cu o vedetă. De de data asta a făcut o excepţie de la regulă şi în loc de o vedetă, a ales să-şi petreacă ziua cu mine. Îmi cer scuze dacă l-am plictisit, îmi cer scuze dacă l-am chinuit cu experimentele mele culinare şi îl rog să aprecieze că nu l-am târât prin locuri în care bărbaţii se urcă pe pereţi. Nu mă refer la un club de alpinism, ci la sfintele sanctuare feminine ale frumuseţii sau la preamăritele mall-uri în căutarea pantofilor perfecţi.

Ce a ieşit vedeţi în weekend pe libertatea.ro!

13 comentarii:

  1. Au mai ramas 28 de ore si vedem :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca scrii intr-un fel.. deosebit stiam, dar asta...wow.. a fost o surpriza nemaipomenita! :)
    Multumesc, Anca! Si pentru el si pentru mine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello! Imi place foarte mult stilul tau de viata si faptul ca esti o persoana modesta! Succesul are o mare legatura cu un stil sanatos de viata. Mi-ar face placere sa corespondam. Sa ai o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. salut... sunt si eu din suceava... imi poti da niste sfaturi legate de dictie.. si despre metodele pe care le folosesti pentru ati imbunatati vocea!

    RăspundețiȘtergere
  5. astazi am vazut articolul din vestitul cotidian..foarte popular , am vrut sa vad blogul ..te felicit pentru amandoua , ma bucur ca mai exista si astfel de persoane care spun nu fotbalistilor, cafelei, tigarilor ..ultimele doua fiind deja dovedite ca nocive :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ce pofta mi'ai facut cu clatitele alea..........:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Apreciez ca spui ca tzii cu echipa locala

    RăspundețiȘtergere
  8. buna ! de ce esti rea si nu mai adaugat in lista ta de messenger ba chiar mai mult li-ai dat si ignor mmmmmmm nu credeam ca esti asa.........in fine ejti o fata super ciao

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand incepem sa ne ignoram umbra incepem sa ne ignoram pe noi... Dar in cazul "umbrei" tale discretia inseamna ca stie sa isi faca treaba:) Nu cred ca un barbat ar fi tentat sa se urce pe pereti cu tine prin mall sau vreun salon, ci poate sa se bucure cat mai mult de prezenta ta:) Asteptam cu nerabdare sa ne spui cand iti iei pantofii rosii. P.S. Ar fi pacat sa renunti la stilul mai personal de pe blog...

    RăspundețiȘtergere
  10. pt Jackal: e bine ca acele cursuri de dictie sa le faci cu un profesor, insa nu stiu daca este cineva in Suceava care sa se ocupe cu asa ceva...poate ar fi bine sa incepi cu niste exercitii speciale(unul dintre ele, celebrul "capra crapa piatra....") :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari pentru blog, pentru atitudine si pentru aparitiile seara de seara. :)


    subwayroute.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Frumos articolul si frumoase precizarile tale ca nu te consideri vedeta si ca nu te tenteaza vreun fotbalist.Dupa cum te stiu ma astept la multe lucruri bune de la tine.multa bafta in toate proiectele pe care le ai in vedere

    RăspundețiȘtergere
  13. Boa imi place mult! Are un stil foarte misto, doar ca nu am nici o caricatura de la el...:(

    RăspundețiȘtergere