marți, 23 februarie 2010

Sa traim si pentru suflet!

"Cel mai jalnic e ca munca e unicul lucru pe care-l poate face un om timp de opt ore pe zi, si asta zilnic. Nimeni nu e in stare sa manance opt ore la rand, sa bea opt ore, sa faca dragoste opt ore la rand - singurul lucru ce-l putem face vreme de opt ore e sa muncim. Acesta-i motivul pentru care oamenii isi provoaca lor insisi si altora nefericire..."

William Faulkner

11 comentarii:

  1. Oare Faulkner poate face dragoste 8 ore la rand?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mai pot sa ma uit la meciuri de fotbal 8 ore la rand ; si 12 daca ma fortez umpic ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. crezi tu ca nimeni nu poate sa bea opt ore :))... (maine-i Vineri >:) )

    succes cu noua emisiune!

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu as putea sa stau pe o plaja exotica 8 ore la rand, in fiecare zi, insa nu mai mult de 2 saptamani...as simti nevoia sa mai si muncesc, sincer! Cred ca pana la urma are dreptate Faulkner...desi uneori si munca te poate face fericit :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai provoaca si fericire uneori... Dar in cele mai multe cazuri cand sunt numai 8 ore si nu sunt mai multe. Pentru ca da ... munca,oricare ar fi ea, poti sa o faci si 10 ore si 12 ore, uneori si cate 5 sau 6 zile pe saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  6. oare Nea Mitica poate spune "mi se rupe **** ca suntem in direct" timp de 8 ore incontinu?

    Genial omu,acu' am vazut faza...

    Cine conduce LPF-u aoleo :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ca e Liga Profesionista de Fotbal si nu Academia Romana :)) desi...cred ca nici asta nu m-ar mai mirat in Romania noastra!

    RăspundețiȘtergere
  8. pai cam asa...vorba vine "beautiful country,stupid people" (sau vorba unei trupe "sunt masochist,traiesc in romania")...sa stii insa ca aia de la Academia Romana sunt niste masoni,new world order-isti...(parerea mea) Cel putin la filiala Cluj Napoca unde am facut eu faculta,asa aratau toti la Academie... Numai mutre de bancheri si iluminatti.Bine,aia nu inseamna ca ei nu stiu/nu pot injura ;))... Infine,teorii d'ale mele :))). San'tate. Later...

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum ramane cu cei care beau cate 8 ore pretinzand ca lucreaza?

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca pana la urma ei sunt cu adevarat fericiti! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. De cele mai multe ori, daca munca reprezinta ceea ce ti-ai dorit sa faci dintotdeauna, inseamna ca munca = profesionalism + distractie = placere!
    De cele mai multe ori in cazul meu asa s-a intamplat!
    Stii cum se spune, de cele mai multe ori norocul ti-l mai faci si cu mana ta; asa ca daca ai un pic curaj si spargi barierele chiar risti ca munca sa devina o placere, tocmai pentru ca faci totul din pasiune... gen: MC, DJ, Muzica, Televiziune, Radio, Film!

    P.S. Cum pot lua legatura cu tine sa discutam mai multe pe aceste teme de pe blog... si nu numai... adica poate si de pe alte bloguri :))

    RăspundețiȘtergere