luni, 8 martie 2010

De ce sunt femeile mandre ca sunt femei

Astazi e ziua lor, ziua mamelor, iubitelor, surorilor, sotiilor, fiicelor, amantelor si bunicilor. E ziua femeilor care nu se pricep sa bata cuie, nu stiu sa folosesca o cheie franceza, sunt un dezastru la volan si nu stiu sa parcheze cu spatele. E ziua celor care nu se pricep la fotbal, nu stiu sa spuna bancuri si nici sa injure savuros. E ziua tuturor celor care nu pot muta singure frigiderul si pentru care inlocuirea unui bec e o provocare. Astazi este ziua celor carora le este frica de soareci si paianjeni si sunt caraghioase cand isi dezapezesc singure masina. E ziua celor care sunt mandre ca sunt femei capabile sa iubeasca. La fel de capabile ca ei, cu precizarea ca stiu si cum sa o faca. Femeile stiu sa poarte tocuri si sa-si faca genele, sa fie frumoase pentru ei, stiu sa gateasca sau macar sa simuleze ca stiu asta, tot de dragul lor. Femeile stiu sa fie mame, femei de succes si sotii in acelasi timp. Sunt sensibile si puternice deopotriva si greu de inteles pentru ca sunt complexe. Astazi este si ziua mea, chiar daca stiu sa parchez cu spatele si am folosit cheia franceza, ce-i drept, ca sa desfac sticluta cu oja... M-a intrebat cineva daca mi-as fi dorit sa fiu barbat si i-am raspuns ca Dumnezeu nu a gresit cand m-a facut femeie.

17 comentarii:

  1. Femeile sunt fericite ca sunt femei din urmatorul motiv: femeile (mamele) isi iubesc copiii pentru ca au certitudinea ca sunt ai lor...

    RăspundețiȘtergere
  2. "azi e ziua lor,ziua ielelor,vrajitoarelor pana-n zori" :)) (ieri de fapt)

    RăspundețiȘtergere
  3. Marius Carstian8 martie 2010 la 23:52

    Femeile sunt motivul pentru care barbatii conduc lumea! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pestisorul de aur catre Bula:Ce dorinta vrei sa-ti implinesc?Bula:Vreau un pod din Romania pana in America, sa pot merge cu masina peste ocean...Pestele:Esti nebun! imi ceri imposibilul, tu stii cat material si cata munca trebe, nu ..altceva...Bula:Bine.Fa-ma sa inteleg FEMEILE!Pestisorul:Si pana in care oras sa fie facut podul?

    RăspundețiȘtergere
  5. ahaha..ce-am ras la bancul lu' tony...:|
    Cred ca D-zeu a facut o treaba excelenta, desi sunt sigur ca n-are nici legatura, dar daca tu asa crezi...Si asa: ':->' se uita la ftballinclusiv.

    RăspundețiȘtergere
  6. Femeile in general sunt in centrul atentiei... insa daca ar exista doar femei ca tn ar trebui ca in fiecare zi sa fie ziua voastra... esti cea mai draguta prezentatoare
    Te`as invita in oras daca as putea dar o fata ca tn banuiesc ca nu iese cu un necunoscut :)... te :*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Alex, banuiesti bine, dar iti multumesc mult pentru aprecieri!)

    RăspundețiȘtergere
  8. a cui este cheia franceza??

    RăspundețiȘtergere
  9. cheia franceza este o mostenire de familie :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Super emisiunea ta! Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  11. eu zic ca esti o mama in devenire....mamele stiu cel mai bine ce e mai bun in viata asta...:)

    RăspundețiȘtergere
  12. ... bravo ... !!! tine-o tot asa ... cineva cunoscut a scris asta :D

    RăspundețiȘtergere
  13. http://gabiene.blogspot.com/2010/03/iubesc-femeia-cand-e-femeie.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Femeia este un lucru bun. Femeia este mereu sensibila. Femeia este sexy. Femeia este dulce. Femeia este companionul perfect pentru a te distra. Femeia este placuta ochiului. Femeia este puternica. Femeia este cea care da viata. Femeia este o specie foarte emotiva. Femeia reprezinta pasiune pentru un barbat. Femeia este frumoasa. Femeia este ispititoare. Femeia este sotie. Femeia este prietena. Femeia sta in spatele oricarui om de succes. Femeia reprezinta confort. Femeia poate plange si suferi. Femeia pe care am iubito cel mai mult a fost MAMA,din pacate nu am putut sa-i spun niciodata cat de mult o IUBESC.Cand sufar si plang vreau sa-i spun dar nu mai am cui,oricum are grija de mine de acolo de sus. Cu toate astea ANCA este o fata minunata si o felicit din toata inima pentru tot ce face.Cand ma uit la TV si o vad cum zambeste ma simpt minunat.Mereu a fost cu zambetul pe buze,si asa sa fii mereu.

    RăspundețiȘtergere