luni, 15 martie 2010

Recunostinta

E frumoasa. Ochii sunt frumosi de tot! E micuta. Nu e foarte mica, dar e un copil. Si are multi frati acasa. Mult prea multi pentru doi parinti si vremurile in care traim. Ne-am imprietenit intr-o duminica. Era cu Gabriel. Era foarte frig si micutul din landou avea deja nasucul rosu. M-a impresionat ca l-a hranit mai intai pe tanc desi era evident cat de foame ii era ei. Le-a placut supa de pui cu galuste, desi nu sunt o bucatareasa desavarsita. A mai trecut pe la mine de cateva ori...in cautare de hrana pentru fratiorii de acasa. A trecut si ieri, fara sa ceara nimic. Mi-a adus o floare.

13 comentarii:

  1. data viitoare o sa treaca sa-ti ia ceva din casa...cand tu nu o sa fii acasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. e doar un copil...ai si tu ceva dreptate in ceea ce spui, dar nu cred ca se poate pune problema in cazul asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Jos palaria ptr gestul Ancutei! @zoho : imi pare rau ca pui pragmatismul inaintea empatiei si altruismului, desi traim in Romania si nu se stie niciodata.So, Ancuta's got a soft=kind=noble side! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca tziganii sunt ca niste pasari calatoare in cautare de locuri calde si insorite si cred ca as putea sa fiu invidios... sau sa-mi fie mila !?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Marius Carstian : nu gestul meu e ceva special, ci gestul fetitei...el e subiectul post-ului

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, ai dreptate, gestul fetitei a fost foarte dragut! Si uneori, chiar si cu doar o floricica, se face primavara...

    RăspundețiȘtergere
  7. tu la cat te trezesti dimineata? sau...ai scris din Australia?

    RăspundețiȘtergere
  8. Anca, de vreo 6 ani tot incerc sa gasesc o coafeza care sa imi definitifeze culoarea parului. Culoarea pe care o doresc de atata amar de timp este asemanatoare cu a ta. De aceea vreau sa te rog mult sa imi recomanzi salonul unde te vopsesti tu.Astfel, sper ca pe viitor sa scap de toate experientele neplacute de care am avut parte.Iti multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. @Andreea : Laurent Tourette este salonul la care merg. Folosesc o vopsea fara amoniac foarte apropiata de culoarea mea naturala. Vopseaua se numeste Diacolor. Nu stiu sa-ti spun si codul nuantei...

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci urasc fotbalul nu m-am uitat nici o data la stiri sportive dar :P de cand te-am vazut ma uit la GSP,logic nu pt. informati sportive,am mai vazut femei frumoase sunt ff multe crainice dar tu ai ceva .... ce intalnesti rar,ai privirea esti deosebita,lam cunoscut si pe andrey,daca esti la fel de de treaba ca el esti femeia perfecta.
    Iti doresc mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Dany : multumesc mult! Si eu il iubesc pe Andrei! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. superba ca de obicei ...

    RăspundețiȘtergere