luni, 5 aprilie 2010

Bubulina, gospodina :)

Bunica Adriana ar fi foarte mandra de mine! Nu numai ca am sters geamurile, dar am facut friptura de miel inabusita (aproape 5 ore dupa reteta lui Jamie Oliver, idolul meu in materie de bucatari), oua rosii, pascuta cu multa branza si stafide dupa retata mamei... Am si dovezi! Inafara de fotografiile artistice ale lui Andrei care a asistat la tot procesul, uneori haios, de preparare, exista probe mai mult decat evidente in frigider dar si pe mainile mele stangi si neindemanatice, acoperite de bandaje si alifii. Asta si pentru ca ma incapatanez sa cred ca manusa uriasa pentru cuptor e mai mult incomoda decat utila, iar un cutit taie cu atat mai bine cu cat e mai mare si mai impunator.
Una peste alta, chiar daca nu am ajuns in Bucovina din cauza programului, am simtit bucuria sarbatorii de Paste. Nimic nu se compara cu acasa, dar am reusit sa reconstitui o mica parte din atmosfera de acolo.

Paste Fericit!

17 comentarii:

  1. Sarbatori fericite si tie ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Deschizandu-ti pagina dupa ceva vreme nicicum nu m-as fi asteptat sa vad un asemenea prim-plan :)) Si-a diversificat portofoliul Andrei utilizand acum si forme culinare :)
    Long time, no... write :-S dar ma bucur ca esti bine ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti urmaresc blogul de ceva vreme, dar uite ca acum e prima oara cand sa ivit ocazia sa las si eu un mesaj aici :)

    Iti doresc sa ai parte de un Paste fericit in continuare, alaturi de cei dragi tie!

    HRISTOS A INVIAT!

    (sunt sigur ca au fost/sunt delicioase gustarile pe care le-ai preparat :), doar aici la noi, in nordul tarii se "gateste romaneste" :)) )

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow! Am un an de cand sunt vegetariana, dar un morcovel de ala imbibat de aroma mielului tot as manca. Veleitatile de gospodina le-am vazut in tine de la invitatia aceea la clatite cu pizza...:) De atunci mi-am dat seama ca vei ajunge sa te bati in retete cu Jamie Oliver.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc mult! Chiar e o pasiune gatitul pentru mine! :) Cand o sa fiu bunicutza poate o sa ajung fac reclama la untdelemn in ritmul asta..:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper ca nu sunt singurul care saliveaza instantaneu de cate ori acceseaza blogul. Inspirata schimbare de decor, mai ales ca pana acum salivau toti obsedatii, holbandu-se la poza ta. Acum se bucura si oamenii normali. Si cei gurmanzi, desigur.
    Era o vorba: "Albii nu stiu sa sara si prezentatoarele TV nu stiu sa gateasca". Felicitari pentru stradanie, dar asta cu gatitul ca pasiune nu tine. Cel putin nu in cazul tau.

    NBI

    RăspundețiȘtergere
  7. Totusi o manusa de bucatarie are utilitatea ei.... Foarte faina friptura din poza. Jamie O. ar fi mandru de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. mda, incearca sa stergi geamurile cu lumina inchisa pt a nu te mai prinde astia de la cancan.
    frumoasa ( http://saf.li/68Sdg ) ,cariera in ascensiune, inteligenta...unii le au pe toate. nu ma baga in seama, vorbeam singur...

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Ancutza

    Arata yammi ce ai gatit tu acolo:)...se pare ca nu esti doar o foarte buna prezentatoare tv dar ai si talente culinare...una peste alta, un blog foarte frumos, thumbs up:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc mult! Nu e nevoie decat de rabdare, ingrediente si o carte cu retetele lui Jamie...:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Ancutza.Sunt Simona de la FETESTI.Esti o foarte buna prezentatoare TV.FELICITARI pentru tot ce faci.Te pup dulce si poate mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  12. BUNA ANCA. SUNT SIMONA DE LA FETESTI.VREAU SI EU CLATITE.POATE MAI VORBIM.TE PUP DULCE.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna, Simona! Ma bucur ca mi-ai scris! Cu prima ocazie cu care ajung la bunica, esti invitata mea la clatite! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. o intrebare...ce este in poza este morcov sau postarnac?!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna Anca!Multumesc mult pentru invitatie,mi-ar face mare placere sa facem clatite inpreuna.Poate sunt si eu pe la fetesti,daca nu esti invitata la mine,stau pe B-dul GEORGE ENESCU,oricum mai vorbim si multumesc mult ca mi-ai scris.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  16. in imaginea de mai sus se pot observa urmatoarele legume: morcovi, telina, cartofi si ceapa rosie :))

    RăspundețiȘtergere