duminică, 13 iunie 2010

Micile bucurii

Intr-o zi m-am trezit nefericita. Imi uitasem toate micile bucurii. Intr-o alta zi m-am trezit la fel de nefericita, iar intr-o dupa amiaza mi-am cumparat culori acrilice, pensoane cu par de veverita, si panza gata intinsa. In dupa amiaza aceea am zambit. Intr-o seara torida am schitat ananasul, intr-o dimineata somnoroasa i-am conturat solzii, iar la pranz i-am colorat frunzele tepoase... spre seara era gata... si fructul si nefericirea.

Cu drag,
un copil care picteaza

P.S. Mi-a spus Razvan ca isi imagineaza un desen facut de un copil de clasa a doua "speciala". I-am raspuns ca nu e departe de adevar dar mai presus de orice crima impotriva acestei nobile arte sta fericirea mea! :))

11 comentarii:

  1. Nefericirea asta...dupa cate cred eu,nu dureaza prea mult. Zambeste, pussycat!!Ti prego!!:)Nu ma fa sa scriu cuvantul ala cu 'C'(care nu inseamna nicidecum "rahat")!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Dragoste, stiu ca existi...
    asteapta-ma!
    Alege
    o alta inima care freamata
    si pregateste-o...
    sa-mi asculte
    plansul tacut.

    Asteapta-ma!"

    RăspundețiȘtergere
  3. micile bucurii pana si astea ne sunt furate... pentru ca suntem copii rai Ne sunt luate de acesti "maturi" cu bun simt adica cu caracter pentru acei asa zisi nesimtiti sunt fara caracter (oare asta sa fie definitia bunului simt om fara caracter sau chiar un om care nu are simt, gust, s.a ...
    acesti "maturi" nu gresesc niciodata si daca gresesc cine ii pedepsesc!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Anca, apropo de nefericire...hoinarind pe blogul tau, mi-am amintit cat de nefericita am fost in ziua cand am terminat sesiunea de practica la Antena 1 Suceava. Eram extrem de entuziasmata pana in ultima zi, cand fostul tau sot m-a facut sa-mi pierd increderea in mine,facand unele afirmatii rautacioase la modul in care am realizat niste reportaje. Am plecat plangand de la redactie si nici pana in ziua de azi nu am mai indraznit sa-mi depun cv-ul la vreo televiziune(cu toate ca sunt licentiata in Jurnalism). Totusi, tin sa-ti multumesc tie si echipei de atunci pentru sprijinul acordat.

    RăspundețiȘtergere
  5. fericirea ...un cuvint magic ...ce-o fi ea oare ..unde o gasim?
    In zimbetul angelic al unui copil ..privind un fluture intr-o zi torida de vara .....aha...tocmai am aflat raspunsul de la fiica mea Cristina ..."un sentiment magic ce ar trebui sa-l simta toti oamenii "

    RăspundețiȘtergere
  6. @Raluca: imi pare atat de rau sa aud asta! :( Stiu ca uneori cuvintele pot rani mai mult decat orice altceva... Eu am avut norocul de a auzi niste cuvinte magice, care m-au motivat, insa da-mi voie sa-ti dau un sfat... Ai incredere in tine! Atata vreme cat iti doresti un lucru cu adevarat, se va intampla! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti multumesc pentru incurajari, Anca. Esti o draguta, ca intotdeauna...Cat despre increderea in fortele proprii, mai am mult de lucrat la acest capitol:) Poate cu ajutorul sfaturilor tale de pe blog, o sa progresez in acest sens.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Raluca: mi-ar placea sa pot face mai mult dacat niste incurajari pe blog...cine stie, sper sa ne mai intalnim...:)

    RăspundețiȘtergere
  9. :)Stiu ca ti-ai dat licenta pe tema "Integrarea Romaniei din punct de vedere cultural-Sibiu, Capitala Cultural-Europeana 2007". Asadar, te astept cu drag pe la Sibiu, sa-ti fiu ghid si sa manacm un kurtos kalacs langa Turnul Sfatului:)

    RăspundețiȘtergere