miercuri, 23 iunie 2010

Va povesteam zilele trecute despre ananasul meu. Daca nu ati auzit un banc bun in ultima vreme, puteti privi imaginea de mai sus. Nu sunt talentata, dar am simtul umorului, asa ca astept analizele voastre de cunoscatori intr-ale artei...:))

7 comentarii:

  1. draguuut! vad ca mai ai servetele de la cluj ;)
    si buburuza! - eu tocmai am folosit una de-aia saptamana trecuta la o brosa.
    keep up the good work!
    (imi place si bucata dintr-un leu de sus)>:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Marius Carstian23 iunie 2010 la 22:53

    Eu doar atat spun : putea sa lipseasca buburuza?! Nuuuu :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ni, iti multumesc pentru analiza amanuntita! Sa stii ca perioada petrecuta la Cluj a fost o culme a creativitatii :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Este ala un ananas in aer? Cerul e gri, probabil de la norul de cenusa vulcanica. Arata de parca e bandajat, imi place insa ochiul discret din coltul dreapta-sus: daca te uiti fulgerator doar acolo, imi pare o fata coafata cu fatza bandajata. Negresa, ca tot e CM in Africa de Sud. Buburuza e pe post de clama, briosa, daca vrei sa asemeni ananasul cu un chip de fata... fortat.

    P.S. Care e bancul, ca ce vad nu-mi inspira ras.

    RăspundețiȘtergere
  5. ...Evident ca te revad adesea (altfel, pe cand erai suceveanca, ne-am vazut live destul rar), insa abia Mircea Badea, asta noapte, m-a facut sa scriu aceste randuri (pe care deocamdata nu le va citi multa lume), pe un blog pe care ma... pronunt doar de cateva zile:
    http://mediaclement.wordpress.com/2010/06/29/ia-te-uita-la-ancuta-rusu/

    Prilej sa-ti doresc, pe aceasta cale, mult succes in ceea ce faci! Iti tin pumnii!

    Liviu

    RăspundețiȘtergere
  6. @mediaclement: nu am fost coperta, doar am aparut in paginile revistei Instyle :) Mix and Match e doar numele dat paginii...Iti multumesc mult pentru randurile scrise!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vezi ce se întâmplă când nu mă informez corect (şi nu ajung direct la sursă, adică la revistă!)?... Să-mi fie de învăţătură de minteee!!! (oricum, voi face corecţia pe blog!)
    Însă te-aş ruga ca data viitoare să fii chiar pe copertă! :)
    Şi... tot înainte! Îţi ţin pumnii!

    RăspundețiȘtergere