marți, 8 decembrie 2009

E batran, saracul...

Toata lumea ma intreaba ce-am primit de la Mosul... Mos Nicolae. Iar mie mi-e rusine sa raspund. Nu pentru ca as fi primit vreun cadou controversat sau vreo nuielusa, ci pentru ca ma confrunt cu o situatie unica in viata mea - Mos Nicolae ma ignora. Probabil nu as fi suferit atat de mult daca m-ar fi pus la respect lasandu-mi in bocanceii lustruiti special pentru mosneagul de el...o nuia! Dar nu...mosul ma ignora! Si nimic nu doare mai mult ca ignoranta... N-am plans ca o printesa cu lacrimi de crocodil pentru ca am gasit si explicatii pentru gestul unic in cei 23 de ani. Prima ar fi aceea ca am fost mult prea obraznica pentru ca mosul sa isi tarasca oasele obosite pana la bocancii mei tantosi...o varianta pe care, fara lipsa de modestie, o exclud din start! A doua varianta ar fi aceea ca in sfarsit m-am maturizat, iar mosul m-a sters de pe lista copiilor...si iata, sunt o femeie! Iar cea mai plauzibila ar fi aceea ca nu mai stie unde stau... M-am mutat de atatea ori in ultima perioada incat dragul de el, batran si usor senil, a uitat!

11 comentarii:

  1. Categoric este ultima explicatie. Mosul aduce cadouri tuturor celor care raman un pic copii, indferent de varsta lor, si e clar ca si tu esti la fel. Insa s-ar putea ca acum sa fie usor suparat pentru ca l-ai facut senil, Mosul nu este deloc asa. Eu spun sa stai linistita, pentru ca celalalt Mos, Craciun, te va gasi. Daca nu in Bucuresti, atunci la Suceava. Trebuie doar sa crezi, in aceasta perioada se fac minuni. Si ce e cel mai frumos este cand ele sunt rodul oamenilor si al dorintei pe care acestia o au de a face bine. Iar Mosul e mereu mandru cand se intampla asa si exemplul ii este urmat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici la mine nu a venit! Poate pentru ca mi-am incurajat prietenii sa il caute si sa ii fure batul cu care pedepseste ... Ups, My mistake ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Moşul vine intotdeauna. Dacă Moş Nicolae nu a venit, înseamnă că s-a asociat cu MoşCrăciun ca să îţi aducă un cadou mareeee...şi frumooooos !!! In mod sigur meriti, toti meritam, mai mult sau mai putin, aşa că va veni.
    O singura observatie, legată de ce ai scris pe la jumătatea textului, dacă îmi permiţi. Ignoranţa sigur are legătură cu a ignora pe cineva ? Că eu ştiam că una e să ignori şi alta să fii ignorant... dar poate despic eu firul în patru prea mult. Moşul o să vină , nu lipseşte niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  4. raspunsul e in poza de mai sus.Ce Dumnezeu sa-ti mai aduca Moshul ala?!!

    RăspundețiȘtergere
  5. hmm, domnule Anonim...asta e un compliment frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  6. hmmm...multumesc! Anonim e doar un pseudonim al meu ,de fapt sunt Mos Nicolae si am gasit - ca orice barbat care se respecta - o scuza eleganta pentru a-mi justifica intarzierea.Anu' asta se pare ca faza cu ,,iarna-i grea,omatul mare'' nu prea tzine...Oricum am vorbit cu my homeboy Mos Craciun si dubleaza el potul la cadouri ca sa nu-mi simti lipsa...

    RăspundețiȘtergere
  7. Mosule, sa stii ca te iubesc oricum! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. hmmmmm... Ancuta,ai reusit sa-l imbujorezi pe Moshul! Desi e sur la tample si mentally challenged ,cu neuronii vraiste de-atata zbor planat la mica distanta de sol,Moshul se simte brusc incalzit de-asa sentimente fine , declarate public.(Na ca m-am molipsit si eu de istorisit la persoana a treia...)
    De la prima ciocolata cu rom strecurata in ghetute am sperat ca atunci cand vei fi mare you'll have a crush on Santa,in detrimentul fotbalistilor iuti de picior.Si,dupa cum se vede...speranta moare ultima!Abia astept sa ajung la un oficiu UPS sa-ti pun par avion cadoul intarziat de Sarbatori - o geanta din piele de aligator.Bine,mai intai trebuie sa prind materia prima...


    Mos Nicolae,
    reporting live from Great Black Swamp,Indiana,USA.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mosule, te rog eu mult, nu ucide aligatorul! Eu iubesc animalele, chiar si pe cele mai urate si periculoase. Nici cu posetele nu ma omor, asa ca nu te stresa, eu te iubesc oricum, pentru ca mi-ai facut copilaria fericita....:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu te-a sters de pe lista :P
    Sleep all day party all night, never grow old :))

    RăspundețiȘtergere