duminică, 5 septembrie 2010

Protectia Consumatorilor de Placere

Nu e o institutie nou infiintata, nici vreo denumire poetica pe care as fi putut-o atribui obiectului din latex... E insa, din nefericire, una dintre ocupatiile patrulelor de politie care isi fac veacul in vecinatatea locuintei mele. Nici prin gand nu-mi trece ca ar putea eradica traficul cu trupuri femeiesti din vitrina trotuarului, insa fenomenul a devenit atat de familiar pentru ei incat s-a transformat in normalitate. Ajung sa le ignore pe bietele vanzatoare de placeri sau cel mult, din cand in cand, sa le ceara pe limba lor sa plece ori sa-si schimbe locul: " Nu ti-am spus, fa, sa pleci?". Asta e problema noastra, a romanilor. Ajungem sa acceptam ca normale lucruri care nu sunt deloc asa. Nimic nu ne mai revolta si ni se pare firesc ca Ninel, pestele cu trening si ghiul pe deget, sa le traga de par si le scuipe, sa le tarasca pe jos si sa le pipaie in pauzele dintre clienti... Si se intampla aproape in fiecare noapte, cand Asociatia Proprietarilor fara Protectie s-ar odihni...

6 comentarii:

  1. "Nu este un semn de sanatate sa fii bine adaptat la o societate profund bolnava." spunea candva marele intelept Krishnamurti :) In rest, politia noastra se comporta ca Ansamblul de Fluierasi a Paguba care, zi de zi pe banii nostri, evolueaza pe strazile patriei noastre transformata intr-un Taraf TV generalizat.

    RăspundețiȘtergere
  2. O intrebare: tu apari in reclama la Cosmote cu Adevar sau Provocare?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, nu apar in nici o reclama si nici nu as avea voie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce surpriza ne-ai facut aseara prin aparitia ta aseara la Observator 19! Te asteptam la ora 16, dar m-am bucurat sa te vad la ora 19.
    Tu vei prezenta de acum in weekend?
    Esti o dulceata de fata si iti urez sa ai parte numai de succese in cariera!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Danny : Da, de acum ne vedem in fiecare sambata si duminica de la ora 19 :)

    RăspundețiȘtergere