miercuri, 27 octombrie 2010

Tata


L-am vizitat astazi la spital: optimist, pregatit pentru noua lui viata dar lipsit de taria de a nu varsa lacrimi, de a nu-mi saruta mainile si fruntea.
Cand eram o copila, tata ma saruta pe frunte doar cand dormeam. Ma pregatea pentru viata. Copiii rasfatati nu reusesc singuri... Asa credea tata si nu-mi arata cat de mult ma iubeste.
Aseara am visat ca eram printesa. Locuiam intr-un castel cu carti multe si vechi iar boabele de roua de pe iarba pe care o calcam se transformau in margaritare. Nu-mi amintesc sa fi avut vreodata un vis mai frumos decat asta... M-a trezit soneria telefonului. De la celalalt capat tata imi spunea "buna dimineata", imi spunea ca ma iubeste, ca sunt zana lui buna, ca sunt copilul care a ajutat la nasterea tatalui sau si ma indemna sa iubesc la randul meu si sa fiu fericita. Ma trezea la realitatea mult mai frumoasa in care traiam...
Am fost atat de fericita si in seara aceea din fotografie! Sa nu va ganditi ca e vorba despre trofeul de pe masa... Eram fericita pentru ca el era mandru de mine. Facuse 450 de kilometri sa nu ma simt singura... Asa l-am pacalit! N-am vrut decat sa-i arat cat de mult inseamna "tata" pentru mine... pentru ca "tata" sunt si eu. Sufletele noastre sunt copii la indigo.

9 comentarii:

  1. Anchii,sunt inca la birou....ai reusit sa ma faci sa lacrimez...Ma bucur ca esti happy si ma bucur ca George Clooney al tau se insanatoseste.
    Nonix:)

    RăspundețiȘtergere
  2. multa sanatate tatalui tau. L-am cunoscut si, in ora cat am stat la povesti, mi-am dat seama ca e un om extraordinar.
    I-am cunoscut si copiii :) si stiu cui ii seamana.
    Sa fiti o familie frumoasa si fericita in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ancuta, multumesc din suflet pt. sentimentele ce le-ai trezit in noi si urez familiei tale multa multa sanatate. Fericirea o traiti zi de zi pentru ca va aveti unul pe celalalt...sunt sigura de asta:)

    RăspundețiȘtergere
  4. M-a impresionat articolul tau! Va urez amandurora multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubeste-l mult pe tatal tau. Parintii sunt chintesenta existentei noastre!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multa sanatate sa va dea Domnul.Salutari de la Sv.Simona

    RăspundețiȘtergere