sâmbătă, 21 mai 2011

Cand oamenii devin animale...

Când oamenii devin animale, animalele devin oameni... Mi-au rămas în minte cuvintele grele, aruncate nu la întâmplare, într-o redacţie de ştiri în care de obicei informaţiile zboară fără să lase răni sau urme sau urme de lacrimi. Calul e la pământ şi nu cred că mai suflă. Poate că nu şi-ar fi dat duhul dacă oamenii nu s-ar fi transformat în animale... Animalele nu-l calcă în picioare şi nici nu trec nepăsătoare pe lângă el, ca proprietarii care le-au vândut pentru o sumă derizorie. Se opresc şi îl ating uşor cu copita încercând parcă să-l trezească sau poate doar să-l mângâie. E sfâşietoare imaginea şi doare îngrozitor. E o după amiază tristă într-o redacţie de ştiri în care informaţiile zboară fără să lase răni sau urme sau urme de lacrimi...

3 comentarii:

  1. Asa e, am ramas si eu inmarmurita la asa news..., si nu ca ar fi prima oara, se intampla mereu si peste tot, fie ca e vorba de cai, caini, pisici, animale de casa, etc. E cutremurator sa vezi si sa observi ca multi dintre “noi” nu au nici o farama de resentimente, nu au nici putina mila sau compasiune, ca asa sant construiti (de cine... nu stiu, nici nu vreau sa stiu), atunci cum naibii sa ne mai asteptam la iubire intre oameni? Ca cei mai multi nu simt nimic, sant reci, reci, reci, si raman nesimtiti si nemiscati la tot ceea ce se intampla intentionat chiar in fata ochilor nostri....pacat , mare pacat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e pentru prima data cand transmiti prin intermediul postarii tristete ...

    RăspundețiȘtergere
  3. "Calul e la pământ şi nu cred că mai suflă.."
    "Alo, lilyacu23, sunt Anca, in dimineata asta ma rasfat cu un sandwich delicios recomandat de tine. Da, este cu carne. Nu stiu ce fel de carne! Vita, porc, CAL ...w/e .. ideea e ca iti lasa gura apa. Sper sa nu ma ingras, dar mai mananc unul!!UN CAL"

    P.S. dragut sfarsit cu inceputul

    RăspundețiȘtergere