luni, 20 iunie 2011

Ziua în care am hotărât să nu mai joc la loto

Jucam foarte rar, câte o variantă simplă, visând la ce aş putea face cu uriaşa suma. Este, pe scurt, relaţia mea cu 6 din 49. Ieri a fost ziua în care am rupt-o definitiv.

Un cuplu de români a câştigat la loteria italiană 100.000 de Euro. Cei doi au renunţat la joburile de acolo şi s-au întors în România, fericiţi, să-şi împlinească mai devreme decât ar fi crezut, visul de a avea o casă. Un tren a spulberat totul odată cu maşina în care se îndreptau spre acasă. Cât de ironic poate fi destinul... Şi nici nu vreau să mă gândesc la destinul celor care au câştigat de-a lungul timpului sume pe cât de uriaşe, pe atât de încărcate de energii negative... Finaluri tragice aproape de fiecare dată...

7 comentarii:

  1. la cate accidente se intampla...daca veneau in concediu fara sa castige la loto si faceau accident...o simpla coincidenta...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Marius: asa este! e doar o intamplare care m-a facut sa reflectez mai mult...

    RăspundețiȘtergere
  3. Totusi mai joaca..si daca castigi ii donezi :D
    sau macar o parte :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai dar cate li se intampla astora care castiga la loto sume mari de bani, ca sunt cazuri destule de oameni carora li s-a schimbat viata in rau dupa ce au luat un premiu mare. Chiar ca aunt incarcate de energii negative.
    Trist, intr-adevar.
    Te pup, Ancuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. si foarte bine ai facut ca ai renuntat! niciodata n-am inteles de ce joaca lumea la loto. pe langa sansele ingrozitor de mici pe care le are o persoana sa castige sunt destul de circumspect si in privinta corectitudinii extragerilor. prea se castiga toate premiile mari in apropierea sarbatorilor sau alegerilor. si asa cum ai spus si tu aproape toti cei care au castigat sume uriase de bani nu s-au bucurat prea mult de ei. intr-o buna masura ii inteleg. probabil ca acum toti ne gandim ca daca maine ne-ar pica din cer 1 milion de euro n-am face aceleasi greseli pe care le-au facut ei. dar adevarul e ca banii schimba foarte mult comportamentul unei persoane. sunt convins ca daca banii ar fi castigati de o persoana care deja e multimilionar in euro i-ar investi in ceva care i-ar aduce si profit in timp, insa cand intra pe mana unei persoane obisnuite sunt sanse mari sa faca niste alegeri neinspirate.

    RăspundețiȘtergere
  6. ancuta...hai cu postarile...si cu cva poze....esti prea desteapta si frumoasa ca sa stai ascunsa :D

    RăspundețiȘtergere
  7. faina poza :D
    da trebuia sa vina cu o postare explicativa :))

    RăspundețiȘtergere